Tuinbeplanting

Beplanting van voortuin, achtertuin, oprit of rond terras of zwembad.

Beplanting voor tuinen en bedrijven

Moeten er planten of een boom in uw tuin worden geplant? Een goede beslissing, want bomen en planten verbeteren het klimaat en dragen ​​bij aan het verhogen van de kwaliteit van leven.

Met de hulp van ons hoveniersbedrijf zorgen we voor beplanting op de juiste plek, u kunt rekenen op professionele aanplant en verzorging zodat planten van elke grootte veilig kunnen groeien.

Als hoveniersbedrijf verzorgen wij tuinbeplanting voor zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen.

Moderne beplanting voor uw tuin

De huidige tuin trend is ‘less is more’, dat is ook meteen de rode draad van modern tuinontwerp. Dit houdt in dat de kleuren van paden, terrassen en tuinmeubelen perfect op elkaar afgestemd zijn en is de plantenkeuze beperkt tot enkele soorten.

Moderne beplanting houdt in dat de planten in de tuin de schoonheid van de overige elementen moeten benadrukken en dus niet naar de achtergrond verdringen. Denk aan een beperkte selectie van een paar soorten planten met niet te veel kleuren. In de moderne tuininrichting worden in plaats van veel verschillende planten enkele soorten toegepast, maar deze worden in grotere aantallen en op verschillende plekken in de tuin toegepast. Door de herhaling lijkt de hele tuin rustiger en harmonieuzer.

Planten laten plaatsen?

Laat Custer Hoveniersbedrijf u helpen met het selecteren van de juiste planten voor iedere standplaats. Samen maken we een plant-plan of u laat het helemaal over aan Edwin Custers. Waar u ook voor kiest, u kunt rekenen op een mooie en strakke beplanting van uw voortuin, achtertuin of terras.

Bekijk ook onze andere diensten

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Tuinadvies