Tuinonderhoud

Tuinonderhoud met onderhoud voor voortuinen, achtertuinen, bedrijfstuin en het voorjaar.

Klein tuinonderhoud

Wij verzorgen graag uw tuin. Onze gespecialiseerde medewerkers beschikken over de benodigde apparatuur om snel en effectief te werken, en kennen  bovendien de standplaatsomstandigheden van de individuele planten. Het correct snoeien van bomen en struiken is een vanzelfsprekendheid, u kunt rekenen op optimale verzorging van uw tuin beplanting. Wij doen ook vormbomen, verjongingssnoei en struikvorm onderhoud.

Herfst, winter & voorjaar tuinservice

Wij verzorgen de herfst-, winter- en voorjaarsnoei van uw tuin. Vooral in de winter is een goed onderhouden tuin een groot voordeel. Door heggen en bomen te snoeien komt er meer licht in huis, paden zijn beter beloopbaar en veiliger door te snoeien, de tuin ziet er mooier uit en is dan optimaal voorbereid op het volgende voorjaar.

Betrouwbaar en vakkundig zorgen wij voor alles wat uw tuin wintervast en ontzorgd maakt, denk daarbij aan:

 • Boomverzorging
 • Snoeien van heggen en vormsnoei
 • Bomen/takken kappen
 • Verwijderen van groenafval en hout
 • Tuinonderhoud in herfst en winter

Tuinonderhoud voor bedrijven

De eerste indruk geldt ook voor de buitenfaciliteiten! Een regelmatig onderhouden tuin verhoogt niet alleen het welzijn van uw medewerkers, het is ook uw “groene” visitekaartje en staat daarmee voor het positieve imago van elk bedrijf. Verzorgde groene zones creëren een bijzondere sfeer en verhogen bovendien de waarde van uw eigendom aanzienlijk.

Van het verzorgen van uw groendak tot de gehele buitenruimte tot de binnenbegroening, bij ons bent u in goede handen. Wij maken voor u jaarlijks een zorgplan. Ook doen wij eenmalig onderhoud van uw buitenfaciliteiten, bijvoorbeeld voor evenementen, fotoshoots, etc.

Gazononderhoud

Onze tuinprofessionals maken gazononderhoud makkelijk. Een goed gazononderhoud houdt meer in dan alleen het gras om de twee weken maaien. Het moet opnieuw worden ingezaaid en bemest, het moet worden geventileerd en oneffenheden moeten worden geëgaliseerd. Zelfs als u geen “golfbaan” wilt, heeft elk groen gebied een bepaalde hoeveelheid zorg en aandacht nodig om het er goed uit te laten zien.

Professionele gazonverzorging

Wij bieden professionele gazonverzorging op maat. We kunnen natuurlijk ook een gazon aanleggen als u een nieuwe groene ruimte wilt beplanten. Maar wij zorgen ook voor het grasmaaien wanneer nodig, goed water geven, doorzaaien en bemesten. Om het gazon goed en gelijkmatig te laten groeien, moet u het beluchten, maar ook dat kunt u door ons laten doen.

Gazon diensten:

 • Een gazon maken
 • Maai het gras
 • Verticuteren
 • Beluchten
 • Het gazon opnieuw inzaaien
 • Het gazon water geven

Bekijk ook onze andere diensten

Tuinaanleg

Tuinbeplanting

Tuinadvies